Tietosuojaseloste

REKISTERIN YLLÄPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ

Maija Kaipiainen
sähköposti: maija(@)elamankauniithetket.com
Kotisivu: www.elamankauniithetket.com

REKISTERIN NIMI JA YLLÄPIDON PERUSTE

Elämän kauniit hetket -yhteisön rekisteri
Perustuu EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen

KERÄTTÄVÄT TIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖTARKOITUS

Elämän kauniit hetket-sivusto ja sen ylläpitäjä Maija Kaipiainen eivät kerää mitään yksilöitäviä käyttäjätietoja sivustolla käyvistä henkilöistä. Tietoja tallennetaan vain Inspiraatiokirjeen -tilaajista, josta tarkempaa tietoa alla.

Sivustolla on käytössä sekä WordPressin että Google Analyticsin tilastointiohjelmat, joilla kerätään yleisesti tietoa sivuston kävijämääristä ja kävijöiden liikkumisesta sivulla. Tämä tilastointi ei anna mitään yksilöitävissä olevaa tietoa, jonka perusteella yksittäinen kävijä voitaisiin tunnistaa.

Jättäessään kommentin sivustolle, kävijä hyväksyy sen, että hänen nimimerkkinsä ja kommentissa olevat tiedot ovat julkisesti näkyvillä. WordPress tallentaa oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti kommentoijasta muitakin tietoja.

INSPIRAATIOKIRJE

Elämän kauniit hetket -sivuilta on mahdollisuus tilata Inspiraatiokirje, joka toimitetaan sähköpostitse sen tilaajille. Kirjeen tilaajista kerätään etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite. Tilaajan tiedot ovat salasanan takana käytössä olevan MailChimp-ohjelman arkistoissa. MailChimpin tietosuojakäytäntöihin voit tutustua täällä.

Lisätietoja saa rekisterin yhteyshenkilöltä.

Päivitetty 22.1.2019