Teemat

Tässä lyhyesti esiteltynä blogin teemat, aiheet ja näkökulmat, joista kirjoitan. Otsikoita klikkaamalla pääset lukemaan aihepiirin blogitekstejä.

Elämänmuutos

Kirjoitan omakohtaisia kokemuksia elämänmuutoksestani ja peilailen sitä ympärilläni tapahtuvaan. Saan usein innoituksen teksteihini yhteydestä ystäviini tai muuhun ympäröivään maailmaan. Omasta kokemuksestani käsin ymmärrän kehon ja mielen valtavan kapasiteetin parantaa itse itsensä. Haluan olla jakamassa sitä tietoa ja tietoisuutta myös muille.

Ihmissuhteet

Elämme vuorovaikutuksessa toistemme kanssa halusimme tai emme. Hiljaisuuskin on vuorovaikutusta. Ihmissuhteet, parisuhde, ystävät ovat aina kiinnostaneet minua. Olen pitänyt itseäni aina todella sosiaalisena ja tullut tutuksi yksinolon tarpeeni kanssa. Etsin itselleni luontaisinta tapaa olla sosiaalinen.

Läsnäolo ja tasapaino

Hidastaminen, pysähtyminen, läsnäolo ja näistä syntyvä tasapaino. Siinä teemoja, joita pohdin päivittäin. Maailman rytmi on hektinen ja koen, että tarvitsen rauhallisempaa rytmiä, hitaampaa tahtia ja mahdollisuutta itse määritellä mahdollisimman paljon, miten ja milloin teen mitäkin. Läsnäolo tälle hetkelle helpottaa elämää huomattavasti ja tästä harjoittelusta syntyy usein myös tekstejä.

Luonto ja retket

Tämä ei ole varsinaisesti mikään retkeilyblogi, mutta luonto on yksi henkireikäni ja retket, lyhyemmät ja pidemmät, ovat tärkeä harrastukseni. Jaan aatoksiani luonnosta, siellä liikkumisesta sekä opeista, joita luonto on minulle opettanut. Voi olla, että uusien reissujen myötä blogiin eksyy myös joku retkivinkki tai eväsresepti.